İSTANBUL / SİLİVRİ - Silivri Mesleki Eğitim Merkezi

Silivri Mesleki Eğitim Merkezi

Yeni Mahalle Gazitepe Yolu Üzeri No88 Silivri/ İstanbul
Vizyon
"Silivri İ.M.K.B. Mesleki Eğitim Merkezi olarak hedefimiz; Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik, çağdaş, hukuk devletine, insan haklarına ve farklı düşüncelere saygılı, özgürce düşünebilen ve düşündüklerini söyleyebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, kullandığı teknolojiyi geliştirmeye çalışan, güzel sanatları seven, girişimci ruhla kendini sürekli geliştiren ve yenileyen, eleştirici ve olumlu düşünceyle araştıran, çözümleyici, gerçekçi, üretici ve yaratıcı, zanaatkar ruhu olan, çevresini, doğayı ve kültürünü koruyan bireyler yetiştirmektir."
Misyon
"Silivri İ.M.K.B. Mesleki Eğitim Merkezi olarak biz; Atatürk ilkeleri ve Türk Mili Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, kalbi, insan, vatan, bayrak ve millet sevgisi ile dolu, bilgiye ulaşmasını bilen, ulaştığı bilgiyi pratikte kullanarak geliştiren ve paylaşabilen, toplumsal değerlerini koruyan, mesleğinde en iyiyi yapabilecek bilgilerle donanmış, mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşabilen, hoşgörülü, sağlam kişilik sahibi bireyler yetiştirmek için varız."
Başarılar
KALİTE SLOGANI YAŞANMIŞ DENİLEN GEÇMİŞE İNATLA, Geçmişin verdiği tecrübe ve kazanımlarla, sürekli daha iyiyi ve güzeli hedefleyip..., ZİRVEYE HASRET YAŞARKEN BU GÜNÜ..., Daha kaliteli eğitim ve verimliliği yüksek olan bir kurum olma gayreti ile zirveyi hedeflemekteyiz. KAR ADINA REDDEDİP GÜNEŞİ, Amacımız; çalışmalarımızın odak noktasını oluşturan, öğrenci ve kursiyerlerimiz için, tüm şartları zorlamaktır. BUZULLARDA KOR OLABİLMEK VE Atatürk ilkeleri ışığında, tüm zorlukları aşarak, hedeflediğimiz zirveye ulaşmak..., YARINLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIZ. Fikri ve irfanı hür nesiller yetiştirmek başlıca hedefimizdir. İNANÇLA VE UMUTLA...! Önümüze çıkabilecek imkansızlıklar da, umudumuzu hiç yitirmeden..., BU ÖZLEM BİZİM... Şartlar ne olursa olsun, başarılı olabilme özlemi ve gayretini hiç yitirmeyeceğiz.
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
ŞEHİR MERKEZİNDEN DOLMUŞLAR KALKMAKTADIR.
İL MERKEZİNE 55 KM UZAKLIKTA OLUP İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.